Instructeurs


Bij Havenaar BHV en Veiligheid zijn trainers werkzaam die goed opgeleid en gemotiveerd hun werk doen.

Jaarlijks wordt hun kennis op het hoogste niveau gehouden door trainingen en praktijk ervaring.

Ook certificering door het NIBVH wordt als vanzelfsprekend gezien.

Hieronder stellen een paar trainers zich aan u voor.

 

Jeroen Havenaar

Mijn hele leven ben ik geen situatie uit de weg gegaan waarin ik mij kon waarmaken als trainer of voorlichter op verschillende gebieden. Een aantal jaren geleden heb ik mij toegespitst op het geven van voorlichtingen en trainingen op het gebied van EHBO en Bedrijfshulpverlening, en ik heb kunnen ervaren dat dit is wat ik graag doe en waar ik goed in ben.

Praktijkervaring

Voor de broodnodige ervaring werk ik regelmatig en met veel enthousiasme als Medical Steward bij een landelijke voetbalclub te Rotterdam. Met zoveel opgewonden mensen in een grote Kuip, is er voor een ervaren EHBO'er altijd werk aan de winkel. Pleisters plakken, hartritmestoornissen, verwondingen, alles komt op zijn tijd voorbij op de EHBO post of tijdens de veldwacht.

Tot slot ben ik in mijn eigen woonplaats ook regelmatig actief als EHBO'er tijdens diverse evenementen zoals de avondvierdaagse, de jaarmarkt, Koninginnedag enz. Altijd leuk en leerzaam om te doen.

Specialismen

De afgelopen jaren heb ik op het gebied van trainingen veel ervaring opgedaan als trainer Kinder EHBO, AED en Reanimatie bij verschillende midden- en kleinbedrijven. Daarnaast verzorgde ik als ervaringsdeskundige gastcolleges over diabetes en allergieŽn. Ook verzorgde ik trainingen voor EHBO in de tropen en op avontuurlijke reizen. Reizen waarop de deelnemers vaak dagenlang geen andere mensen zouden tegenkomen, en de dichtstbijzijnde arts dus ook niet om de hoek woonde. Uitgebreide kennis van EHBO is dan onontbeerlijk.

BHV

Onlangs ben ik tot mijn genoegen bevoegd verklaard voor het geven van trainingen voor Brand en Ontruiming volgens de nieuwste richtlijnen van het NIBHV. Jarenlange praktijkervaring op dit gebied heb ik opgedaan als lid van de BHV bij een grote instelling in Den Haag, alwaar ik geruime tijd werkzaam was.

terug naar boven

 

Ina Moerkerken

Ina Moerkerken zit nu al ruim 20 jaar in het vak en heeft vele specialismen. Water-EHBO, wandelletsel, en AED voor artsen en specialisten zijn een paar highlights uit haar vakgebeid. Bij grote evenementen is zij in haar element. Een greep uit haar ervaring:
 • Lesgeven aan artsen voor wat betreft Reanimatie en AED
 • EHBO lessen voor de EHBO vereniging in Hoek van Holland
 • Jurylid bij landelijke BHV wedstrijden
 • Afnemen examen (kinder)EHBO
 • Training op kinderdagverblijven in EHBO voor kinderen
 • Voorlichting waterletsel bij watersportverenigingen
 • Optreden als Lotus (uitbeelden van een slachtoffer, eventueel met een gegrimeerde wond) bij opleidingen

terug naar boven

 

Dori van der Noordt

Dorie van der Noordt is een vrouw die al lang ervaring heeft met lesgeven. Tevens is zij lid van het SIGMA dat ingeschakeld wordt als er grote calamiteiten of rampen zijn.
Ervaring doet zij op als Medical Steward bij een voetbalclub in Rotterdam.
Lesgeven in Kinder EHBO en AED training zijn haar niet vreemd.

Een greep uit haar ervaring:

 • Lesgeven aan chauffeurs van het openbaar vervoer
 • EHBO lessen voor plaatselijke EHBO verenigingen
 • Afnemen examen (kinder)EHBO
 • Voorlichting op kinderdagverblijven over EHBO voor kinderen

terug naar boven